Je bekijkt nu Opbergruimte creëren onder je Stokke Tripp Trapp met deze tips

Opbergruimte creëren onder je Stokke Tripp Trapp met deze tips

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel is erg populair vanwege de duurzaamheid, de stijl en veelzijdigheid. Een vaak over het hoofd gezien aspect is echter de mogelijkheid om opbergruimte onder de Stokke Tripp Trapp kinderstoel te creëren. Deze ruimte kan een uitkomst bieden voor het opbergen van dagelijkse benodigdheden van je kind, zoals speelgoed, slabbetjes of zelfs extra luiers. In dit artikel bespreken we welke handige opbergmogelijkheden er zijn.

Stokke Organizer

Deze praktische organizer vormt een ideale toevoeging aan uw Tripp Trapp stoel. Bevestig hem simpelweg aan de rugleuning en houd essentiële items binnen handbereik tijdens de maaltijd. De afneembare container biedt peuters de mogelijkheid om hun geliefde speelgoed en tekenmateriaal handig op te bergen wanneer het tijd is om te eten, waarna ze snel weer kunnen verder spelen.

Deze slimme opbergoplossing is vervaardigd uit stevig, BPA-vrij plastic en kan tot 1 kilogram dragen. Het materiaal is geschikt voor de vaatwasser, maar kan ook makkelijk met de hand worden gereinigd. Het compacte en gemakkelijke bakje kan zonder gereedschap aan de achterzijde van de stoel worden bevestigd. Het is compatibel met alle Tripp Trapp stoelen en toebehoren geproduceerd na 2003.

Ikea Trofast opbergbak

Een inventieve oplossing voor het creëren van extra opbergruimte in combinatie met de Stokke Tripp Trapp kinderstoel is het gebruik van een Ikea Trofast opbergbak. De Ikea Trofast bak schuift gemakkelijk in de gleufjes tussen de poten van de Tripp Trapp stoel. De bak biedt een ideale opslagplaats voor diverse kinderbenodigdheden zoals speelgoed, tekenmateriaal, slabbetjes of zelfs wasbare doekjes. Deze eenvoudige maar effectieve hack helpt de eetruimte netjes en georganiseerd te houden, terwijl alle noodzakelijke items snel toegankelijk blijven.

Deze hack is echter slechts toepasbaar voor de Tripp Trapp stoel geproduceerd vóór 2003. Voor de stoelen na 2003, kan men een adapter bestellen, welke ervoor zorgen dat de Trofast bakken goed blijven zitten in de gleuven van de Tripp Trapp.

Opbergruimte voor de Stokke Tripp Trapp

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel die bekend staat om zijn veelzijdigheid biedt dus onverwachte maar waardevolle opbergmogelijkheden. De Stokke Organizer en de Ikea Trofast opbergbak zijn beide uitstekende oplossingen om de ruimte onder de stoel te benutten. Terwijl de Stokke Organizer een kant-en-klare oplossing biedt die compatibel is met modellen na 2003, biedt de Ikea Trofast opbergbak, met een mogelijke adapter voor nieuwere modellen, een doe-het-zelf alternatief voor opslagbehoeften. Beide opties vergroten de functionaliteit van de Tripp Trapp stoel, waardoor het een nog waardevoller item wordt in huishoudens met jonge kinderen.

Ook benieuwd naar hoe je bordjes kunt laten plakken op een Stokke Tripp Trapp tafelblad? Lees dan eens dit artikel.

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie