Je bekijkt nu Dé oplossing voor bordjes die niet plakken op de Stokke Tripp Trapp!

Dé oplossing voor bordjes die niet plakken op de Stokke Tripp Trapp!

Het zal geen onbekend probleem zijn voor de ouders met een Stokke Tripp Trapp kinderstoel: bordjes die niet blijven plakken op het tafelblad van de Stokke Tripp Trapp. Met een hoop frustraties, geknoei en een schoonmaak als gevolg. Maar geen zorgen meer! Na veel testen, morsen, en ja, een beetje vloeken, hebben we eindelijk een oplossing gevonden voor dit probleem.

Stokke Tray of Playtray voor de Stokke Tripp Trapp

Veel mensen staan er niet bij stil en bestellen zomaar een tafelblad voor de Stokke Tripp Trapp, maar er zijn dus twee soorten tafelbladen op de markt die passen op de Tripp Trapp. Het originele tafelblad van de Stokke Tripp Trapp, namelijk de Stokke Tray, heeft hoewel stijlvol en ergonomisch ontworpen, een licht gestructureerd oppervlak. Dit kan ervoor zorgen dat spullen met zuignappen, zoals sommige kinderbordjes, niet altijd even goed vastzitten. De zuignap heeft namelijk een glad, egaal oppervlak nodig om een sterke zuigkracht te creëren.

Maar er is goed nieuws! De oplossing voor bordjes die niet plakken op de Stokke Tripp Trapp is de Playtray“>Playtray tafelbladen ook een groter oppervlak dan de Stokke Tray, dus kan je kindje ook spelen aan het tafeltje. Het overwegen van een

Het kiezen voor de

Servies met sterke zuignap

Nu we het gehad hebben over de uitdagingen van servies met zuignappen op verschillende oppervlakken, is het tijd om de schijnwerpers te richten op enkele van de beste serviesopties met zuignappen die er zijn. Deze zorgvuldig geselecteerde items zijn niet alleen een combinatie van stijl en functionaliteit, maar staan ook bekend om hun uitstekende plakkwaliteiten. Van bordjes tot kommen en zelfs placemats, deze selectie belooft maaltijden leuker en minder rommelig te maken voor zowel ouders als kinderen. Dit servies zal een einde zullen maken aan het eeuwige gevecht met verschuivend eetgerei!

Waar let je op bij het kiezen van servies met zuignappen?

Bij het kiezen van bordjes met zuignappen voor een Stokke Tripp Trapp zijn er verschillende belangrijke aspecten om te overwegen:

  1. Sterkte van de Zuignap: Zorg ervoor dat de zuignap sterk genoeg is om goed te hechten aan het blad van de kinderstoel. Dit voorkomt dat het servies gemakkelijk verschuift of valt. Let wel op dat het tafelblad en de zuignap bijvoorbeeld schoon is voordat je ze plakt. Lees meer tips om zuignappen goed laten plakken in dit artikel.
  2. Materiaal: Kies voor materialen die veilig, niet-toxisch en BPA-vrij zijn. Silicone is een populaire keuze omdat het flexibel, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is.
  3. Makkelijk te Reinigen: Zoek servies dat vaatwasserbestendig is of gemakkelijk met de hand gewassen kan worden, omdat dit het schoonmaken na de maaltijd veel eenvoudiger maakt.
  4. Grootte en Vorm: Kies de juiste grootte en vorm die passen bij de leeftijd en eetvaardigheden van je kind. Randen die hoog genoeg zijn om eten gemakkelijk op te scheppen kunnen handig zijn voor jongere kinderen.
  5. Duurzaamheid: Het servies moet stevig genoeg zijn om te weerstaan aan bijten, gooien en andere ruwe behandelingen die typisch zijn voor kleintjes.
  6. Ontwerp en Kleur: Heldere kleuren en aantrekkelijke ontwerpen kunnen kinderen aanmoedigen om zelfstandig te eten en plezier te hebben tijdens de maaltijd.

Door rekening te houden met deze punten, kun je servies met zuignappen kiezen dat niet alleen functioneel en veilig is, maar ook bijdraagt aan een positieve eetervaring voor je kind.

Ben jij benieuwd hoe je meer opbergruimte creëert op je Stokke Tripp Trapp? Dit hebben wij voor je uitgezocht. Lees ons nieuwste artikel hier.

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie