Je bekijkt nu Kleurrijke LEGO bloemenboeketten en planten voor je interieur!

Kleurrijke LEGO bloemenboeketten en planten voor je interieur!

Breng kleur en creativiteit in huis met LEGO bloemenboeketten en planten! Ben je op zoek naar een unieke en duurzame manier om je huis te decoreren, dan zijn deze LEGO sets de perfecte oplossing. In dit artikelontdek je alles over de leukste LEGO bloemen- en plantensets en krijg je inspiratie om je eigen LEGO tuin te creëren. Lees verder en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die LEGO te bieden heeft op het gebied van interieurdecoratie!

De LEGO Botanische Collectie

Lego, het Deens speelgoedmerk dat bekend staat om zijn kleurrijke kunststof bouwstenen. De meesten hebben er als kind (of als volwassene) wel eens mee gespeeld. Lego bestaat al sinds 1932 en is uitgegroeid tot een van de meest populaire en iconische speelgoedmerken ter wereld. Die populariteit is nog steeds merkbaar, want veel kinderen wensen nog steeds een kinderkamer met LEGO thema!

In 2021 heeft LEGO de Botanische Collectie uitgebracht speciaal voor volwassenen. Deze nieuwe lijn binnen de LEGO collectie begon met een bonsaiboompje. Tegenwoordig is het assortiment flink uitgebreid en omvat het meerdere bloemen en planten.

Bloemenboeketten

Elk boeket bevat bloemen van verschillende kleuren en ontwerpen die je kunt combineren en in een vaas kunt zetten. Dit product is bedoeld als een creatief en decoratief item dat je thuis of op kantoor kunt neerzetten.

De LEGO bloemenboeketten bevatten verschillende soorten bloemen die zijn ontworpen en gemaakt van LEGO-steentjes. De exacte bloemen die in het boeket zitten kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke boeket dat je kiest. Er zijn bijvoorbeeld rozen, zonnebloemen, madeliefjes en tulpen beschikbaar, evenals enkele meer exotische bloemen zoals klaprozen en korenbloemen. Elk boeket bevat verschillende bloemen in verschillende kleuren, zodat je een mooie mix van bloemen krijgt om mee te werken. Het is ook mogelijk om verschillende LEGO-bloemenboeketten te combineren om een ​​nog groter assortiment aan bloemen te krijgen.

Bloemboeketten

LEGO verkoopt de volgende mooie kant-en-klare bloemboeketten:

Losse bloemen

Wil je de bestaande bloemboeketten uitbreiden of zelf bloemen combineren, dan kun je gebruik maken van de losse bloemen van een andere bloemenreeks van LEGO

Planten

Heb jij ook geen groene vingers? Gelukkig kan het met planten van LEGO niet mis gaan. Bovendien zijn ze ook nog eens een enorme toevoeging aan ieder interieur en zijn het gewoon leuke hebbedingen voor jong en oud.

In welk interieur passen LEGO bloemenboeketten en planten?

LEGO bloemenboeketten en planten passen goed in verschillende soorten interieurs, zoals moderne, minimalistische, industriële of juist speelse interieurs. Het is maar net hoe je ze combineert met andere elementen in je interieur. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een kleurrijk accent toevoegen aan een verder neutrale kamer, of juist een speels detail zijn in een kinderkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos en hangen af van je eigen stijl en smaak!

Hoe maak je LEGO bloemenboeketten?

LEGO bloemenboeketten zijn gemakkelijk te maken met behulp van de instructies en de bijgeleverde legostenen. Hier zijn de algemene stappen om een Lego bloemenboeket te maken:

  1. Open de doos en haal de legostenen eruit.
  2. Volg de instructies om elke bloem en blad te bouwen. De instructies zijn duidelijk en geven stap voor stap aan hoe je elke bloem en blad kunt bouwen.
  3. Combineer de verschillende bloemen en bladeren tot een mooi boeket.
  4. Plaats het boeket in de bijgeleverde vaas of in een andere vaas of pot naar keuze.

Het leuke van LEGO bloemenboeketten is dat je ze kunt aanpassen aan je eigen smaak en creativiteit. Je kunt bijvoorbeeld verschillende kleurencombinaties maken, of zelfs je eigen bloemen ontwerpen met behulp van de legostenen. Veel plezier met het maken van je eigen LEGO bloemenboeket!

Waar zijn Lego bloemenboeketten te koop?

LEGO bloemenboeketten en LEGO planten zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels en webshops die LEGO-producten verkopen. Hier zijn enkele opties waar je ze kunt kopen:

  • Officiële Lego winkels: LEGO bloemenboeketten en planten zijn te koop bij de fysieke LEGO winkels en de officiële online LEGO shop.
  • Speelgoedwinkels: Veel speelgoedwinkels verkopen LEGO-producten, waaronder bloemenboeketten en planten. Denk hierbij aan winkels zoals Intertoys.
  • Online retailers: Grote online retailers zoals Bol.com en Amazon.

Tip: We weten dat je deze mooie bloemen en planten van LEGO het liefst altijd wilt tentoonstellen, maar als je toe bent om het op te ruimen vind je hier de beste tips.

Geef een reactie