Je bekijkt nu Dé spiegel van Queenofjetlags

Dé spiegel van Queenofjetlags

Op Instagram en Pinterest zul je de spiegel ongetwijfeld voorbij hebben zien komen. Het is de spiegel van Noor de Groot, ook wel bekend als de Queenofjetlags. Na een grote verbouwing in haar Amsterdamse appartement introduceerde zij een zeer kalm interieur met neutrale tinten. Een mix van modern en vintage. De grote eyecatcher van het appartement was de grote passpiegel met neon lichten die zij in de woonkamer plaatste. Ben jij benieuwd welk pronkstuk dit is? Lees dan verder!

Welke spiegel heeft Queenofjetlags?

De spiegel van Queenofjetlags betreft een ware eyecatcher die vele blikken vangt. Perfect voor in een inloopkast om je outfits in te fotograferen, maar ook als een soort trofee in je woonkamer. Dankzij de neonlichten in de kleur roze, valt de spiegel enorm op. Het kronkelige profiel van de spiegel zou lang golvend haar suggereren. Als je fan bent van fashion en interieur, is deze spiegel het helemaal voor jou.

Na bovenstaande gelezen te hebben, ben je natuurlijk erg benieuwd welke spiegel dit is. De spiegel in het huis van Noor de Groot betreft de Poltronova Ultrafragola spiegel ontworpen door Ettore Sottsass voor Poltronova en reeds gepresenteerd in 1970. Dat Noor aangeeft geïnspireerd te zijn door interieurs van de jaren ’70 en ’80 blijkt wel met deze spiegel.

We zien je natuurlijk al denken, die bestel ik meteen! Maar er hangt wel een enorm prijskaartje aan. Dit designer item is namelijk zeldzaam en daarom verkrijgbaar vanaf ongeveer €8.000. Als je meer centjes te besteden hebt, is het een grote toevoeging voor je interieur. Toch te duur? Dan is het alleen al een plaatje om bij weg te zwijmelen.

Het is in ieder geval een tijdloos item die het het nu nog steeds goed doet. Wie een item in handen krijgt, zal er eindeloos plezier van hebben. Neon kleuren zijn en blijven een favoriet!

Tip: Benieuwd naar Monica Geuze’s pronkstuk in haar woonkamer? Lees snel verder over haar vlinderschilderij!

Geef een reactie