Je bekijkt nu De muurkleur van Monica Geuze onthuld!

De muurkleur van Monica Geuze onthuld!

Met meer dan 541.000 volgers is Monica Geuze een toonaangevende Nederlandse oud-vlogster en ondernemer. Haar uitgesproken goede smaak op het gebied van interieurontwerp en kleurkeuzes heeft veel bewonderaars. Kijkers vragen zich vaak af welke muurkleur Monica Geuze in haar huis heeft, elke keer als er een glimp van haar woning te zien is in haar video’s. Na veel vragen heeft Monica eindelijk duidelijkheid verschaft over de specifieke muurkleur die zij gebruikt.

De muurkleur van Monica Geuze

Monica onthulde dat zij en haar partner, Robbert Kroese, een nieuw huis in Amsterdam hebben gekocht. Bij het kiezen van de muurkleur, besloot ze wederom voor de vertrouwde beige tint te gaan die ze ook in haar vorige huis en op haar kantoor had. Deze kleur, die prachtig staat bij een modern interieur en gouden accessoires, was lang een mysterie voor haar volgers.

De muurkleur van Monica Geuze is PPG1075-3, ook bekend als Seaside Stroll, een tint die op maat gemengd moet worden. Op aanbeveling van Verfzaak professionals, hier zijn enkele van de beste verfmerken die de kleur PPG1075-3 bieden:

Beige muurkleur combineren

Beige en zandkleurige muurverven zijn momenteel zeer populair. Deze tinten worden vaak gecombineerd met zwarte interieurelementen voor een stijlvol contrast, zoals stalen binnendeuren, zwarte schakelaars, stopcontacten, en plinten. Dit maakt het enorm chique.

Beige muurkleuren worden echter ook steeds vaker ton-sur-ton gecombineerd. Dat betekent dat er verschillende tinten beige, wit of grijs gecombineerd worden, zonder andere kleuren te gebruiken. Zo wordt het geheel rustig, maar met verschillende lagen.

Ook is het mogelijk om juist beige te gebruiken als achtergrond voor felle kleurtjes. Een paar kleurrijke kussens of een vet schilderij, en je kamer knalt!

Met deze tips maak je van je huis een stijlvol en gezellig plekje waar beige de show steelt!

Bekijk de video waarin Monica eindelijk het geheim achter haar muurkleur onthult en haar volgers verlichting biedt:

Geef een reactie