Je bekijkt nu 5x moderne banktafels voor je bank

5x moderne banktafels voor je bank

Banktafels zijn meubelstukken die we tegenwoordig steeds vaker zien voorkomen in moderne interieurs. Ze worden geplaatst aan het voetstuk van de lounge bank en hangen vaak over de bank heen. Niet alleen zijn ze mooi voor het oog en een ideale plek voor accessoires, maar ook zijn ze erg handig. Hier kun je namelijk je hapje of je drankje kwijt, terwijl je lekker languit ligt op de bank. Onze redactie heeft voor je uitgezocht wat de mooiste moderne banktafels voor over de bank zijn.

Moderne banktafels

Wat wij steeds meer zien voorkomen zijn specifiek de banktafels die in een modern interieur of een hotel chique interieur worden toegepast. Kenmerken van deze banktafels zijn dat ze:

  • veelal zwart zijn van kleur;
  • gemaakt zijn van hout en
  • een simpel ontwerp hebben, vaak in rechthoekige vormen.

Ze zijn veelvuldig verkrijgbaar als kleine bijzettafeltjes, maar ook als grote banktafels die over het gehele voetstuk van de bank gaan (de ottoman). Een ottoman is een een halve hoekbank waarbij er aan 1 zijde een armlegger mist.

5x Moderne banktafels voor over de bank

1.

2.

3.

4.

5.

Waarom een banktafel?

Banktafels zijn meubelstukken die speciaal zijn ontworpen om aan de zijkant van een bank te worden geplaatst

Daarnaast zijn banktafels ook populair omdat ze een stijlvol en functioneel meubelstuk zijn. Ze kunnen worden gebruikt om spullen op te bergen, zoals tijdschriften, afstandsbedieningen of andere kleine voorwerpen. Sommige banktafels hebben zelfs opbergvakken of lades, zodat je spullen kunt opbergen zonder dat ze in de weg zitten.

Tenslotte kiezen mensen vaak voor banktafels omdat ze een ruimte kunnen verfraaien. Banktafels zijn meestal gemaakt van mooie materialen, zoals hout of marmer, en ze komen in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je ze kunt kiezen die bij het interieur van je huis passen. Ze kunnen een aantrekkelijke en stijlvolle toevoeging zijn aan elk interieur.

Geef een reactie