Je bekijkt nu De beste scheerspiegels voor onder de douche

De beste scheerspiegels voor onder de douche

Sta je regelmatig voor de spiegel in de badkamer je zelf te scheren? Dan zul jij ook gemerkt hebben dat de spiegel altijd nét iets te ver staat. Door de afstand zal je wellicht erg naar voren moeten leunen, of misschien vaker snijwondjes hebben. Gun jezelf dat stukje comfort tijdens het scheren en lees daarom verder over de beste scheerspiegels!

Wat zijn scheerspiegels?

Scheerspiegels zijn kleine spiegels die je tijdens het scheren van meerdere gemakken zal voorzien. De scheerspiegel is vaak een holle spiegel waardoor objecten voor de spiegel vergroot worden. Deze spiegels kun je vaak op eenvoudige wijze monteren op of naast je normale badkamerspiegel of in je douche.

Scheerspiegels bieden vele voordelen, waaronder:

  • Scheerspiegels zorgen voor vergroting waardoor je minder naar voren hoeft te leunen tijdens het scheren voor de wasbak.
  • Scheerspiegels met licht zorgen ervoor dat je gezicht beter belicht worden. Met dit extra licht verklein je de kans op ongewenste snijwonden.
  • Scheerspiegels voor in de douche zijn ideaal voor wat body grooming.
  • Kies scheerspiegels met extra gadgets. Zo zijn er scheerspiegels die niet beslaan, ideaal voor na het douchen en zijn er scheerspiegels met haken waaraan je je scheermesjes kunt hangen.

Waar let je op bij het kopen van scheerspiegels?

Scheerspiegels zijn onmisbaar als gadget voor iedere man die regelmatig zijn gezichtsbeharing bijhoudt of van zijn lichaamsbeharing af wilt. Omdat het zo’n essentieel gadget is zijn er ook veel online te vinden, maar waar let je nou op? Hierbij de belangrijkste punten:

  • Montage: Ben je een handige Harry? Woon je in een huurhuis waar je geen aanpassingen kunt maken? Al deze vragen spelen een rol voor welke spiegel je uiteindelijk moet gaan. De makkelijkst te monteren scheerspiegels zijn de met zuignap, maar daar krijg je vaak toch de minste extra’s voor terug.
  • Doel: Neem je een spiegel om je baard te trimmen? Of wil je juist een spiegel waarbij je goed jezelf kunt zien onder de douche voor wat body grooming? Bepaal dus vooraf waarvoor je de spiegel wilt gaan gebruiken.
  • Vergroting: Een spiegel met vergroting is geen overbodige luxe als je die wilt gebruiken voor het scheren. Dit zorgt ervoor dat je niet te ver over je wasbak heen hoeft te buigen om alles goed te zien. Er zijn dus ook meerdere spiegels verkrijgbaar met vergrotingsfactor 2 of zelfs meer.
  • Verlichting: Misschien heb jij wel hele mooie LED spotjes in je badkamer, maar op het moment dat je badkamer niet goed verlicht is raden we zeker aan om te gaan voor een scheerspiegel met verlichting. Vaak hebben deze spiegels een geïntegreerde zuinige LED lamp.
  • Extra’s: Scheerspiegels komen met meerdere extra’tjes waardoor de ene beter is dan de andere. Zo heb je scheerspiegels met haakjes om scheermesjes op te hangen, zijn er spiegels die te verstellen zijn en zijn er spiegels waarvan het spiegeloppervlak niet beslaat.

De beste scheerspiegels

Geef een reactie