Je bekijkt nu Het vlinderschilderij van Monica Geuze

Het vlinderschilderij van Monica Geuze

Het zal je vast wel opgevallen zijn dat Monica Geuze al enige tijd een prachtig vlinderschilderij in huis heeft hangen. Eerst hing hij in haar oude huis, maar tegenwoordig schittert hij in haar prachtige interieur in Amsterdam. Het vlinder kunstwerk is wit met daar zwarte vlinders opgeplakt, waardoor het een 3D effect geeft. Een écht pronkstuk dus in huis. Ben jij benieuwd over welk vlinderschilderij we het hebben? En waar deze verkrijgbaar is? Lees verder!

Het interieur van Monica Geuze

In 2021 heeft Monica Vinkeveen verlaten en is samen met haar vriend Robbert verhuisd naar haar grote liefde Amsterdam. Vorig jaar liet Bekende Buren weten dat het huis in Amsterdam Oud-Zuid een vraagprijs van maar liefst 1.650.000 euro had!

Na grondig verbouwen en inrichten heeft Monica een enorm mooi geheel weten te creëren in haar drie-laagse woning. Gelukkig voor ons heeft ze dit proces vastgelegd in haar vlogs gedurende het afgelopen jaar.

De interieurstijl van Monica is de Hotel Chique stijl met hoogwaardige afwerkingen, zachte fluwelen stoffen en natuurlijke beige tinten. De meeste meubels in haar woning zijn op maat gemaakte stukken van mooie zwarte houtfineer met nerven erin. Hiervoor heeft ze samengewerkt met PUUUR Interiors.

Daarnaast heeft Monica meerdere eye-catchers in haar interieur. Zo heeft ze veelvuldig gebruik gemaakt van hoogwaardig behang van Arte, heeft ze mooie Eichholtz lampen en fluwelen stoelen en heeft ze de perfecte beige muurkleur weten te vinden met kleurcode PPG1075-3.

Het vlinderschilderij van Monica Geuze

Een van de eye-catchers die Monica heeft meegenomen van haar oude woning is haar vlinderschilderij. Het vlinderschilderij is een vierkant kunstwerk van 120×120 cm en wordt op bestelling handgemaakt. Het schilderij heeft een zwarte lijst en is versierd met zwarte (nep)vlinders die ‘uitvliegen’. Dit opvallende kunstwerk is zo imponerend, dat wij vaak de vraag tegen komen waar het vlinderschilderij van Monica Geuze te koop is.

Monica heeft haar vlinderschilderij gekregen van Mandy’s Bloemenshop in Amsterdam, van wie zij geregeld accessoires krijgt voor haar huis. Er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan het schilderij. Deze kost namelijk maar liefst €595. Ben je toch geïnteresseerd? Helaas is het schilderij momenteel uitverkocht bij Mandy’s Bloemenshop, maar kun je hem wel bestellen bij The Golden Webshop. Sla dus je slag voor deze prachtige eye-catcher!

Vlinderschilderij DIY

Wil jij het vlinderschilderij van Monica Geuze heel graag in huis, maar is hij toch boven je budget? Schroom dan niet om er één zelf te maken. Hier heb je slechts een aantal producten voor nodig:

Je begint allereerst met het geven van een kleurtje aan het doek. Dit kan gemakkelijk met een tester die je kunt rollen, bijvoorbeeld van Flexa. Een kwast is dan niet nodig. Het mooiste is om het doek een lichte kleur te geven, zodat er een mooi contrast ontstaat met de zwarte vlinders. Vervolgens plak je de 3D vlinders op het doek. Dit is ook erg gemakkelijk, gezien ze dubbelzijdige tape hebben. Lijmen is daardoor overbodig en het wordt geen kliederboel. Et voilà! Je bent al klaar. Een prachtig kunstwerk, zelfgemaakt!

Ben je nog op zoek naar een mooie schilderijlamp boven je kunstwerk? Wij schreven hierover in ons artikel.

Geef een reactie