Het nieuwe wondermiddel dat The Pink Stuff heet zal je vast niet ontgaan zijn op TikTok, Facebook of in de winkel. Dit iconische roze schoonmaakmiddel verwijdert alle ongewenste viezigheid in een handomdraai. Met de komst van het product naar de Big Bazaar, Wibra en de Action hoeven we je natuurlijk niet 2x te vertellen dat je dit product in huis moet halen!

Waar is The Pink Stuff pasta goed voor?

The Pink Stuff is een soort reinigingspasta, waarmee je van alles kunt schoonmaken in en om het huis. Denk aan de onderkant van je pannen tot aan het toilet. Er zitten kleine scrubdeeltjes in, waarmee je alle hardnekkige vuilvlekken kunt verwijderen door ze er als het ware uit te schuren/scrubben. Zo is het ideaal voor het schoonmaken van bijvoorbeeld de barbecue of de oven waar vlekken zich door hitte in hebben vastgebeten, maar denk ook aan roestvlekken en andere verkleuringen.

Het schoonmaakmiddel laat geen viezigheid achter en brengt geen schade aan aan je producten. Tot slot is het grootste voordeel nog wel dat het heerlijk ruikt. Het schoonmaakmiddel heeft namelijk een geur die doet denken aan grapefruit. Bovendien is het product voor 99% gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is het product vegan. Dit in tegenstelling tot alle andere schoonmaakmiddelen die te verkrijgen zijn op de markt en zeer chemisch ruiken (en ook zijn). Zo kun je namelijk vergiftigd raken van het inademen van de lucht van een flesje bleek of zelfs verblind raken bij de damp ervan die in het gezicht komt in combinatie met warm water. The Pink Stuff kun je met een gerust hart gebruiken rondom je kinderen en huisdieren.

Soorten van The Pink Stuff

The Pink Stuff is bekend geworden vanwege de reinigingspasta die ze verkopen. Het betreft een roze pasta met scrubdeeltjes die dient als allesreiniger. Het product was vooral populair in de Verenigde Staten en heeft met TikTok ook bekendheid in Europa gecreëerd onder de hashtag #cleantok. Hoewel de reinigingspasta voor oneindig veel doeleinden te gebruiken is, is het bijvoorbeeld niet een hele handige substantie om de binnenkant van je wc pot mee schoon te maken. The Pink Stuff heeft daarom bijvoorbeeld ook een toiletspray en andere sprays die als allesreiniger dienen.

Waar is The Pink Stuff verkrijgbaar?

Gelukkig voor ons zijn de producten van The Pink Stuff sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Nu hoeven we niet meer weg te dromen bij alle TikTok filmpjes en is het nog slechts een kwestie van kopen en aan de bak gaan. Voor de meeste producten kun je in de winkel terecht bij:

  • Action
  • Big Bazar
  • Wibra
  • Op = Op
The Pink Stuff bij Action

Tip van ons, ren naar de Action want daar is die het goedkoopst! Mocht je niet naar de winkel willen gaan, dan kun je de schoonmaakmiddelen ook online verkrijgen. Daarvoor kun je terecht bij:

The Pink Stuff en de Scrub Mommy of Scrub Daddy spons

Vaak worden de producten van The Pink Stuff gebruikt in combinatie met de Scrub Mommy of Scrub Daddy sponzen. Deze sponzen hebben dankzij hun textuur en materiaal namelijk het effect dat er als het ware extra gescrubd wordt, naast het al scrubbende effect van The Pink Stuff pasta.

De krasvrije sponzen Scrub Mommy en Scrub Daddy hebben twee zijden én een lach op het gezicht. De sponzen hebben namelijk de vorm van een smiley en zijn verkrijgbaar in verschillende felle kleuren. Schoonmaken wordt zo echt een pretje!

De Scrub Mommy en Scrub Daddy sponzen zijn verkrijgbaar bij de Wibra en online op bijvoorbeeld Amazon.

Wat is het verschil tussen Scrub Daddy en Scrub Mommy sponzen?

Het verschil tussen de twee sponzen is dat de Scrub Daddy sponzen bestaan uit FlexTure materiaal, terwijl de Scrub Mommy aan de ene kant gemaakt is van FlexTure en aan de andere gemaakt is van ResoFoam materiaal. Het FlexTure materiaal reageert op verschillende temperaturen, waardoor hij stevig is bij koud water en zacht in warm water. Het ResoFoam materiaal is altijd zacht en creëert meer schuim.

Een belangrijk kenmerk en overeenkomst tussen de twee sponzen is het feit dat ze allebei twee gaatjes als ‘ogen’ hebben en een gleuf als ‘mond’. Hierdoor is de spons makkelijk grijpbaar en kunnen de meest onhandig gevormde items makkelijk schoongemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan het gemakkelijk schoonmaken van bestek met de mondopening van de spons.

Veelgestelde vragen over The Pink Stuff schoonmaakpasta
Wat is The Pink Stuff?

The Pink Stuff is een pasta die afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk. Het wonderschoonmaakmiddel ging viraal op TikTok vanwege zijn ongelooflijke schoonmaakresultaten. Zo kom je video na video tegen van mensen die met vlekken besmeurde kookplaten vlekkeloos afvegen, met vet verschroeide ovens stralend met en donkere, vervuilde tegelvoegen weer als nieuw maken. In tegenstelling tot veel andere schoonmaakmiddelen, blijkt Pink Stuff te zijn gemaakt van niet-toxische ingrediënten en vegan te zijn.

Waar kan je The Pink Stuff kopen?

Sinds de grote trend rondom The Pink Stuff nemen meerdere winkelketens het wondermiddel op in hun assortiment. In de winkel kun je The Pink Stuff kopen bij de Action, Big Bazar en de Wibra. Online kun je terecht bij Amazon.nl, Bol.com en Plein.nl.

Momenteel kun je The Pink Stuff het goedkoopst kopen bij de Action, maar daar zul je vaak lege schappen tegenkomen. Wees er dus snel bij!

Wat kan je schoonmaken met The Pink Stuff?

De welbekende schoonmaakpasta in de kleine bakjes werkt licht schurend. Je kunt dus het best oppassen met oppervlakken waarin krasjes kunnen ontstaan, denk hierbij dus aan glas of je inductiekookplaat. Waar je het middel wel voor kunt gebruiken zijn de oven, bakplaten, gasfornuizen, wasbakken en veel meer!

Het assortiment van The Pink Stuff is veel groter dan alleen de welbekende pasta. Let dus goed op welk middel je nodig hebt voor welke schoonmaakklus.

Hoe gebruik je The Pink Stuff?

De welbekende schoonmaakpasta van The Pink Stuff gebruik je doormiddel van een doek en/of spons. Neem een goede schep schoonmaakpasta en plaats dit op het stuk wat je wilt reinigen. Verdeel de pasta over het oppervlak en laat minimaal 10 minuten intrekken. Ga er nogmaals met een spons overheen en spoel daarna goed af met lauw water.

Je houdt misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *