Heb jij ook zo’n last van rondslingerende handdoeken in de badkamer? Weet je geen raad met je mooie badjas? Lees dan snel verder, want met een goede handdoekhouder voor je radiator hoeft je bad textiel niet meer muf te ruiken.

Wat is een radiator handdoekhouder?

Elke badkamer in Nederland beschikt over een radiator. Of je er nou een standaard model hebt of een design radiator; met een handdoekhouder is het de ideale plek voor je handdoeken.

Het grote voordeel van een handdoekhouder voor je radiator is dat je handdoeken niet meer eindeloos hoeven rond te slingeren in de badkamer. Naast het bieden van een fijne ophangplek kun je met een handdoekhouder echter ook je handdoeken sneller drogen in de koude wintermaanden.

Online en in de winkel vind je twee soorten radiator handdoekhouders, namelijk de haken/knoppen en de stangen. Beide varianten zijn altijd erg eenvoudig te monteren door middel van slimme ophangmethoden zonder te boren.

Voor de looks hoef je niet bang te zijn, want deze handdoekhouders zijn te koop in het wit, zwart of zelfs metaal-look. Je kunt dus zowel iets functioneels als iets passends voor je interieur vinde, zonder enkel probleem.

De beste handdoekhouders voor je radiator

Afhankelijk van je budget, het type radiator en de hoeveelheid handdoeken die je wil ophangen, kies je voor een ophanghaak/knop of een ophangstang. De haken zijn goedkoper, maar zorgen voor minder goede droging van je handdoeken.

Radiator handdoekhaken en knoppen

Deze haken en knoppen zijn eenvoudig te monteren zonder boren, worden in grotere aantallen verkocht per verpakking en vallen minder op in je badkamer.

Radiator stangen

Radiator stangen zijn eenvoudig te hangen aan bijna elk type radiator, ze zorgen voor uitstekende droging en je handdoeken hoeven natuurlijk niet meer rond te slingeren in je badkamer. Klein nadeel is wel dat het minder geschikt is voor badjassen.

Je houdt misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *