Dyson is op het gebied van steelstofzuigers een ware marktleider. De stofzuigers zijn vaak te herkennen aan het unieke Dyson design en felle kleurencombinaties. Daarnaast zuigen de steelstofzuigers uitstekend je vloer stof- en vuilvrij. Maar wist je dat je met een speciaal opzetstuk ook je vloer kan dweilen met je Dyson? Lees gauw verder.

Dweilen met een Dyson steelstofzuiger

Dweilen met je Dyson dat kan zeker. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een dweilopzetstuk. Dit gadget is speciaal te verkrijgen bij Bol.com en Amazon. Deze opzetstukken bevatten een waterreservoir die je met water dient te vullen. Aan de uiteinde van het opzetstuk roteren twee microvezel doeken om je vloer weer te laten glimmen. Bekijk de dweil opzetstukken voor alle Dyson modellen hieronder.

Hoe werkt een Dyson dweilopzetstuk?

De dweilopzetstukken voor Dyson steelstofzuigers zijn 2-in-1, zowel dweilen als zuigen. De microvezel uiteinden roteren en zorgen dat je marmeren, houten, of tegelvloer weer vlekvrij wordt. Door het zachte materiaal hoef je je niet zorgen te maken voor krassen of beschadigingen aan je vloer.

Aan de bovenkant van het opzetstuk vul je water bij in het reservoir. Het opzetstuk zal geleidelijk water vrij laten komen op de vloer. Zo wordt de vloer telkens met schoon water gereinigd.

Je houdt misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *